Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


de Huiswerkplek

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 0622-961865 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Rechts van het pand Canaalstaete en links van Leuk Wonen is een poort die toegang geeft tot de grote, gratis parkeerplaats achter Canaalstaete. U vindt vanzelf achter de poort de Huiswerkplek.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over de Huiswerkplek

Huiswerk maken is natuurlijk niet leuk, maar kan het echt wel worden! Welkom bij dHp, de Huiswerkplek! Wij helpen vanuit onze plek op de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel leerlingen van het voorgezet en het basis onderwijs met hun studie. Het trainen voor (her-)examens, het voorbereiden op de CITO-toetsen, het geven van bijles en het onder begeleiding maken van huiswerk zijn de diensten die we nu bieden. Ja, de Huiswerkplek is echt de plek in Capelle, waar dagelijks en in alle rust voldoende aandacht aan het huiswerk kan worden besteed. En natuurlijk is daarbij hulp aanwezig. Bij de Huiswerkplek, kortweg dHp, zijn we ervan overtuigd dat leerlingen heel vaak meer kunnen dan ze zelf beseffen. Met een beetje tijd en geld kan dan ook bereikt worden dat... ze minder gespannen zijn voor het maken van toetsen; de schoolresultaten zienderogen vooruit gaan; ze steeds meer efficiënt en planmatig gaan werken; de beschikbare tijd optimaal wordt gebruuikt; er een positieve interactie tussen leerling en docent ontstaat. Vertrouwen in eigen kunnen, planning, structuur, coaching en regelmaat zijn voor dHp kernbegrippen. Eerlijkheid, wederzijds vertrouwen, het ontwikkelen van studievaardigheden en samen voor het beste resultaat gaan, zijn voor ons de normaalste zaken. dHp, de Huiswerkplek biedt: Huiswerkbegeleiding Bijles CITO-training De Huiswerkplek heeft een heldere kijk op de dagelijkse gang van zaken op school en probeert het huiswerk maken (thuis) niet tot een probleem te laten worden. Neem voor meer informatie direct contact op met Jaap Boiten. Hij beantwoordt uw vragen met plezier!

Betaalmethoden

Openingstijden de Huiswerkplek Kanaalweg 33--35 in Capelle aan den Ijssel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Thalden B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Kanaalweg 33 is de Thalden B.V. aan de Kanaalweg 33.

Bedrijven in de buurt van de Huiswerkplek Kanaalweg 33--35 in Capelle aan den Ijssel

Meer onderwijs in Capelle aan den Ijssel

Onze bezoekers over de Huiswerkplek in Capelle aan den Ijssel