Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


CEZ Holdings B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van CEZ Holdings B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van CEZ Holdings B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 020-7586692 Telefoonnummer 2: 020-7586694 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over CEZ Holdings B.V.

Het coƶrdineren en (doen) exploiteren van activiteiten op het gebied van distributie en/of productie van elektrische en/of thermische energie; Het oprichten van-, het deelnemen in- en het financieren van vennootschappen of ondernemingen; Het samenwerken met-, het voeren van directie over- en het verlenen van adviezen en andere diensten aan vennootschappen of ondernemingen; Het opnemen en verstrekken van geldleningen; Het verstrekken van zekerheden voor schulden en andere verplichtingen van de vennootschap of andere vennootschappen of ondernemingen die met haar in een groep verbonden zijn of van derden; Het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van (register)goederen; Het verkrijgen, exploiteren en vervreemden van industriƫle en intellectuele eigendomsrechten.

Openingstijden CEZ Holdings B.V. Herikerbergweg 157 in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van EPEX SPOT SE die het meest in de buurt ligt van de aan de Herikerbergweg 157 is de EPEX SPOT SE aan de Transformatorweg 90.

Bedrijven in de buurt van CEZ Holdings B.V. Herikerbergweg 157 in Amsterdam

Meer gas, water en elektra in Amsterdam

Onze bezoekers over CEZ Holdings B.V. in Amsterdam