Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gastouderopvang Gerda

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Gastouderopvang Gerda afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gastouderopvang Gerda of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-10163323 Telefoonnummer: 0318-302095 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Ruime parkeerplaats voor entree van woning.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Gastouderopvang Gerda

Professionele, kleinschalige kinderdagopvang/gastouderopvang gevestigd in Renswoude. Hele-dag-opvang met ruime openingstijden van 7.00 tot 19.00. Flexibiliteit in opvanguren voor werkende ouders met een onregelmatige werktijden of een wisselend rooster. Uw kind neemt een unieke plaats in door de kleinschaligheid van de onderneming, waardoor uw kind oprechte aandacht krijgt. Gediplomeerde en LRK geregistreerde gastouder, waardoor u recht heeft op kinderopvangtoeslag. Ervaren en oppas ervaring op kinderen in diverse leeftijdscategorieën. Ruime woning met aparte slaapruimte en ruime, diepe achtertuin met speeltoestellen, vogelvolière en leuk tuinhuis met allerlei buitenspeelgoed. De “Prunushof” is een kindvriendelijke wijk en heeft een ruime parkeerplaats voor de deur. Ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als gastouder sta ik geregistreerd bij diverse gastouderbureaus, waaronder o.a. Christelijk Gastouderbureau "Korelon" uit Zwijndrecht, Gastouderbureau "Gastouderland" uit Culemborg, Christelijk Gastouderbureau "De Herberg" uit Arnhem, Gastouderbureau "Je Beste Maatje" uit Amerongen en Gastouderbureau "4Kids" uit Heino. Uurtarief op aanvraag. Afwijkende opvangtijden in weekend (zaterdag) en avondopvang in overleg.

Betaalmethoden

Openingstijden Gastouderopvang Gerda Prunushof 16 in Renswoude

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Kinderopvang Hokuspokus die het meest in de buurt ligt van de aan de Prunushof 16 is de Kinderopvang Hokuspokus aan de Dorpsstraat 90.

Bedrijven in de buurt van Gastouderopvang Gerda Prunushof 16 in Renswoude

Meer kinderdagverblijf in Renswoude

Onze bezoekers over Gastouderopvang Gerda in Renswoude