Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gentlemen's Barbershop B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Gentlemen's Barbershop B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gentlemen's Barbershop B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 020-7894211 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Gentlemen's Barbershop B.V.

Bij Gentlemen’s Barbershop komen de 'old school barbershop' en de 'gentlemen look and feel' samen. De barbier kent een lange geschiedenis en is een veelzijdig oud beroep voor de uiterlijke verzorging van de man. De klant krijgt bij Gentlemen's Barbershop weer de keuze uit al deze behandelingen voor zijn uiterlijke verzorging: knippen, scheren, baard trimmen, gezichtsbehandeling, voetverzorging, massages en het harsen of scheren van ongewenst lichaamshaar... en 'shoe shine', de enige in onze hoofdstad. U kunt via onze website www.gentlemensbarbershop.nl online een afspraak maken. De online agenda is altijd actueel voor wat betreft openingstijden en beschikbaarheid bij de verschillende barbiers. Zonder afspraak kunt u alleen op basis van openstaande beschikbaarheid een behandeling krijgen. Dames zijn van harte welkom om voor ‘hem’ een cadeaubon of product te kopen.

Openingstijden Gentlemen's Barbershop B.V. Kinkerstraat 4-H in Amsterdam

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Copacabana cosmetic clinic die het meest in de buurt ligt van de aan de Kinkerstraat 4 is de Copacabana cosmetic clinic aan de Kinkerstraat 3.

Bedrijven in de buurt van Gentlemen's Barbershop B.V. Kinkerstraat 4-H in Amsterdam

Meer kapper in Amsterdam

Onze bezoekers over Gentlemen's Barbershop B.V. in Amsterdam