Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem

(6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 026-3708431 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Voor de Chiropractie Rug Nek Zorg Kliniek aan de Johan de Wittlaan 254 te Arnhem zijn openbare parkeerplaatsen en voor de Aldi naast ons gebouw zijn altijd voldoende parkeerplaatsen.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem

Wij staan met onze ervaring graag voor u klaar en bij ons staat een persoonlijke benadering centraal. Ook educatie in preventie en Pro actieve zorg behoort tot onze kerntaken. Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem, Bij de Chiropractie RugNekZorg Kliniek van de Amerikaanse Dr. Joseph Cersosimo staat vriendelijke professionaliteit, vakmanschap in chiropractie en patiëntenzorg voorop. Dr. Joe vindt het belangrijk dat u begrijpt waar uw klachten vandaan komen, zodat samen de symptomen nog sneller kunnen worden verholpen. De duur en frequentie van de behandelingen hangt uiteraard af van de specifieke klachten en de conditie van uw wervelkolom. Het doel is om het geheugen van uw wervelkolom te corrigeren en te stabiliseren en dat kost tijd. De meeste behandelplannen bestaan uit 6 - 12 consults. Vaak zijn klachten al langdurig aanwezig en heeft het lichaam zich aangepast aan de verstoringen. Afhankelijk van de klacht, de oorzaak, leeftijd en de algehele gezondheid wordt een specifiek behandelplan geadviseerd. Om het genezingsproces op gang te helpen is het veelal noodzakelijk door een korte (3- 4 weken) intensieve chiropractiebehandeling de spieren van de wervelkolom in de oorspronkelijke stand te herstellen. Na deze herstelperiode kan de frequentie worden afgebouwd en begint het revalidatie- en onderhoudsproces.

Betaalmethoden

Openingstijden Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem Johan de Wittlaan 254 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Chiropractie Arnhem die het meest in de buurt ligt van de aan de Johan de Wittlaan 254 is de Chiropractie Arnhem aan de Klaverlaan 130.

Bedrijven in de buurt van Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem Johan de Wittlaan 254 in Arnhem

Meer chiropractor in Arnhem

Onze bezoekers over Chiropractie RugNekZorg Kliniek Arnhem in Arnhem

  • Telefonische bereikbaarheid:
    0%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6
    4 beoordelingen