Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Scouting Père Kersten Stratum

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Scouting Père Kersten Stratum afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Scouting Père Kersten Stratum of neem contact met hen op.

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Scouting Père Kersten Stratum

Scouting Père Kersten Stratum is een gezellige scoutinggroep uit Eindhoven. Zoek je uitdaging en gezelligheid op de zaterdag? Je bent welkom om een keertje te komen kijken op Geraniumstraat 4! Père Kersten Stratum is een van de vele scoutinggroepen in Nederland, en valt onder de nationale organisatie Scouting Nederland. Deze vereniging telt meer dan 100.000 leden en draait een op jeugd gericht spel. Père Kersten Stratum heeft een totaal aantal leden van ongeveer 80 kinderen en jongeren, welke onder de hoede staan van ongeveer 25 vrijwillige leiders en leidsters.

Openingstijden Scouting Père Kersten Stratum Geraniumstraat 4 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van A.G.T. Sport die het meest in de buurt ligt van de aan de Geraniumstraat 4 is de A.G.T. Sport aan de Victoriedijk 5.

Bedrijven in de buurt van Scouting Père Kersten Stratum Geraniumstraat 4 in Eindhoven

Meer sport in Eindhoven

Onze bezoekers over Scouting Père Kersten Stratum in Eindhoven