Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Parallel Perspective

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Parallel Perspective afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Parallel Perspective of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-50840785 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Parallel Perspective

Parallel Perspective levert management- en adviesdiensten gericht op optimaal KLANTWAARDEMANAGEMENT: - Voor een klantportfolio met meer waarde, retentie en rendement. - Voor B2B-bedrijven die de stap willen maken van productgericht en kostengedreven naar klantgericht en waardegefocust. Door: 1. DIENSTENINNOVATIE: Met diensten een grotere rol spelen in de bedrijfsprocessen van uw klanten en meer waarde genereren voor, uit en met uw klanten. 2. KLANTBELEVINGSMANAGEMENT: Een consistente klantbeleving in elk relevant klantcontact: de juiste actie, op het juiste moment, voor de juiste klant. Met een End2End focus, omdat klantwaarde meer vergt dan allleen marketing.

Openingstijden Parallel Perspective Stuwmeer 108 in Houten

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Plusprojects die het meest in de buurt ligt van de aan de Stuwmeer 108 is de Plusprojects aan de St Jansweg 10.

Bedrijven in de buurt van Parallel Perspective Stuwmeer 108 in Houten

Meer organisatieadvies in Houten

Onze bezoekers over Parallel Perspective in Houten