Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


LICCON

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van LICCON afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van LICCON of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-37543642 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over LICCON

LICCON is een onafhankelijk keuringsbedrijf en adviesbureau dat is opgericht in 2013 en gevestigd is in Venlo. LICCOn is gespecialiseerd in magazijninspecties en projectmanagement. Herman Lickfeld, oprichter van LICCON, werkte meer dan 25 jaar voor meerdere magazijnstellingenleveranciers als senior constructeur, projectmanager en operations manager. Daarom kan hij u een gedegen advies geven met betrekking tot veiligheid en ontwerpen/inrichten van magazijnen. Bij LICCON kunt u o.a. terecht voor adviezen voor magazijnstellingen en magazijninrichtingen. Voor al uw magazijnkwesties bent u bij LICCON uit Venlo aan het juiste adres! Neem voor meer informatie gerust contact op met LICCON. Kijk ook eens op www.liccon.nl.

Betaalmethoden

Openingstijden LICCON Nazarethstraat 12 in Venlo

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Gielen-IS die het meest in de buurt ligt van de aan de Nazarethstraat 12 is de Gielen-IS aan de Sinselveldhof 16.

Bedrijven in de buurt van LICCON Nazarethstraat 12 in Venlo

Meer keuring en controle in Venlo

Onze bezoekers over LICCON in Venlo