Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


M2 Services B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0184-669065 Mobiel: 06-53923633 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over M2 Services B.V.

M2 Services b.v. is een landelijk werkend bedrijf, dat is gespecialiseerd in service, onderhoud en schade herstel van en aan aluminium, kunststof en stalen gevelelementen, ramen, deuren e.d. Wij verzorgen de gehele afhandeling van klachten in de voor- en na opleveringen m.b.t. nieuwbouw/renovatie projecten in de woning- utiliteit- en particuliere bouw. Tevens verzorgen wij het algehele onderhoud en service aan modern en gedateerd hang-en sluitwerk, ad hoc of op contractbasis, voor leveranciers en dealers van aluminium-, kunststof- en stalen- gevelelementen. Alsmede aan bedrijfs/kantoorpanden, woningbouw verenigingen, VvE’s, woning-en utiliteitsbouw, particulieren, het verzekeringswezen en beheer maatschappijen.

Betaalmethoden

Openingstijden M2 Services B.V. Kerkstraat 34-unit C in Groot-Ammers

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Deelen werkt die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkstraat 34 is de Deelen werkt aan de Eiberplantsoen 35.

Bedrijven in de buurt van M2 Services B.V. Kerkstraat 34-unit C in Groot-Ammers

Meer ramen en deuren in Groot-Ammers

Onze bezoekers over M2 Services B.V. in Groot-Ammers