Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Kirsten home and fashion

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Kirsten home and fashion afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Kirsten home and fashion of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 026-7024506 Telefoonnummer 2: 06-21256199 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Parkeergelegenheid

Parkeren in de straat

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Kirsten home and fashion

Kirsten Home & Fashion helpt u met het maken van uw gordijnen. Bij Kirsten staat met name het adviseren bij de keuze voor een bepaald gordijn of een bepaalde stof voorop; samen komen u en Kirsten tot een goede oplossing. De gordijnstoffen zijn in de winkel in Arnhem op voorraad, maar wanneer u zelf al een stof in gedachte heeft is dit bij Kirsten Home & Fashion absoluut geen probleem! Bij Kirsten Home & Fashion kunt u ook terecht voor kleine stofferingsklussen of het maken en herstellen van kleding.

Betaalmethoden

Openingstijden Kirsten home and fashion Enkhuizenstraat 7 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tapijtcentrum Nederland die het meest in de buurt ligt van de aan de Enkhuizenstraat 7 is de Tapijtcentrum Nederland aan de Heerlenstraat 55.

Bedrijven in de buurt van Kirsten home and fashion Enkhuizenstraat 7 in Arnhem

Meer gordijnen in Arnhem

Onze bezoekers over Kirsten home and fashion in Arnhem