Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Trendwatcher by Wendy Kahlé

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Trendwatcher by Wendy Kahlé afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Trendwatcher by Wendy Kahlé of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 035-6280080 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Hilvertshof parkeergarage

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Trendwatcher by Wendy Kahlé

De trendy “juwelier Hilversum” en omstreken! Trendwatcher is fashion en fashion is Trendwatcher. Op het gebied van sieraden, horloges en accessoires vind je bij ons, naast de belangrijke merken, altijd de laatste trends en nieuwste collecties. We zijn een fris en gezellig team dat al sinds 2003 iedere klant een zo goed mogelijk advies en shopervaring biedt. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel en dat proberen wij iedere dag weer waar te maken. Met vele merken, waarvan wij sommige zelfs exclusief mogen verkopen in Hilversum of het Gooi, volgen we de trends op de voet! Ook voor reparaties en het vervangen van een batterijtje ben je van harte welkom bij de leukste juwelier van Hilversum!

Betaalmethoden

Openingstijden Trendwatcher by Wendy Kahlé Kerkstraat 43-A in Hilversum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Siebel Jewelry B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Kerkstraat 43 is de Siebel Jewelry B.V. aan de Kerkstraat 42.

Bedrijven in de buurt van Trendwatcher by Wendy Kahlé Kerkstraat 43-A in Hilversum

Meer juwelier in Hilversum

Onze bezoekers over Trendwatcher by Wendy Kahlé in Hilversum