Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


TaxiTaxi

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-84384665 Telefoonnummer: 0346-785223 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over TaxiTaxi

TAXI-TATXI is een klantvriendelijke en servicegerichte taxibedrijf in Breukelen. TAXI-TATXI de ideale combinatie van veiligheid en comfort waarmee u bij ieder Gelegenheid gebruik van onze taxidiensten kunt maken. Onze chauffeurs vervoeren u in uiterst comfortabele en veilige auto’s. U wordt Stipt op tijd afgehaald, zodat u ontspannen aan de reis begint. Onderweg kunt u Ongestoord verder werken in uw mobiele kantoor, of even genieten van de rust tijdens de rit. TAXI-TATXI biedt u particuliere en zakelijke taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Met serviceniveau bedoelen wij klant vriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid. Bij TAXI-TATXI staat uw veiligheid, comfort en goede service centraal. TAXI-TATXI verzorgt dagelijks ritten in Breukelen en omgeving. Dit doen wij met schoon, veilig en betrouwbare taxi’s met gediplomeerde taxichauffeurs die vriendelijk, behulpzaam en sociaal vaardig zijn.

Betaalmethoden

Openingstijden TaxiTaxi Schepersweg 5 in Breukelen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Taxi Service Breukelen die het meest in de buurt ligt van de aan de Schepersweg 5 is de Taxi Service Breukelen aan de Schepersweg 134.

Bedrijven in de buurt van TaxiTaxi Schepersweg 5 in Breukelen

Meer taxi in Breukelen

Onze bezoekers over TaxiTaxi in Breukelen