Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gigategelstore Hukon B.V.

(9)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 076-7504980 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Ruime parkeerplaats voorzien vooraan

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Gigategelstore Hukon B.V.

Gigategelstore staat bekend als één van de grootste tegel leverancier van de particuliere en zakelijke markt van België en Nederland. Naast het gigantische assortiment tegels verkopen wij ook duurzaam laminaat en badkamer toebehoren zoals kranen, sanitair en bad-meubelen. Doordat wij collectief inkopen onderscheiden wij ons door steeds de nieuwste trends op het gebied van vloeren en wanden in een breed assortiment aantrekkelijk geprijsd aan te bieden met directe cash en carry of snelle levertijden. Gigategelstore is dealer van een breed scala aan merken met uitsluitend 1e keus tegels en overige materialen die uitvoerig getest en gecontroleerd zijn op deze kwaliteit zodat u 100% jarenlang zorgeloos kunt genieten van onze producten. Een breed gamma van maar liefst 4500 soorten vloer en wandtegels in een rustiek of modern en retro design zijn leverbaar. Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en indelen van u woonkamer, badkamer, toilet, douche of iedere andere plaats met de kleurkeuze of combinatie van al u nieuwe tegels en toebehoren. Graag tot ziens bij onze winkel!

Betaalmethoden

Openingstijden Gigategelstore Hukon B.V. Ettensebaan 19 in Breda

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Sanisale.com Breda B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Ettensebaan 19 is de Sanisale.com Breda B.V. aan de Kruisvoort 48.

Bedrijven in de buurt van Gigategelstore Hukon B.V. Ettensebaan 19 in Breda

Meer tegels in Breda

Onze bezoekers over Gigategelstore Hukon B.V. in Breda

  • Telefonische bereikbaarheid:
    50%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    9.1
    (11 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    8.7
    (11 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    9.1
    (11 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9.1
    (11 beoordelingen)
  • Totaal:
    9
    44 beoordelingen

Onze bezoekers over Gigategelstore Hukon B.V. in Breda

  • (9)

    Goede service. Komt afspraken na.
    Zijn super tevreden over onze nieuwe vloer en wandtegels.

    11-06-2019
  • (10)

    Goede winkel

    27-10-2018
  • (10)

    Erg prettig geholpen. Verkopers laten je rustig rondkijken en zijn er wanneer je advies nodig hebt. Ze denken met je mee. Zodat je niet teveel tegels/lijm/voegsel overhoudt waar je niets meer mee doet. De service is erg belangrijk binnen dit bedrijf. Waar vind je dit nog ! Misschien komt het omdat het een Belgisch bedrijf is waar zowel Belgische als Nederlandse verkopers werkzaam zijn. Erg tevreden met hoe ik tot mijn keuze gekomen ben en met het uiteindelijke resultaat. Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.

    17-04-2017
  • (10)

    -

    31-08-2016
  • (9)

    Leuke winkel met een aangename ontvangst. Het is hier wel druk op zaterdag en zondag, dus we moesten wachten. Geen probleem, we kregen een kortingskaartje voor het wachten van 10%. Leuk initiatief!
    Bij het ophalen van de tegels zaten er helaas 3 kapotte tegels bij, maar dit is erg snel opgelost en nog binnen een week op kunnen halen. Zeker een aanrader als je eens rustig naar tegels wilt kijken zonder gelijk een hijgende verkoper in je nek te hebben. Super!

    21-05-2015
  • (10)

    Leuke winkel met een zeer ruim aanbod en met een uitstekende service! Ze hebben ons geholpen met het ontwerp en met een geslaagd resultaat tot gevolg. Absoluut een aanrader voor wie nog tegels zoekt!

    20-05-2015
  • (9)

    Fijne winkel zonder gezeur gelijk de bodemprijs zonder getouwtrek, zijn aardige Belgen waar Nederlandse verkopers nog wat van kunnen leren!, gewoon prettig geholpen en gelijk geslaagd.

    01-03-2015