Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


L&J Molenaar Voegwerken

(7.5)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van L&J Molenaar Voegwerken afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van L&J Molenaar Voegwerken of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-50655781 Telefoonnummer: 072-5152547 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over L&J Molenaar Voegwerken

L&J Molenaar Voegwerken uit Alkmaar is een gespecialiseerd voegbedrijf, zowel in de nieuwbouw als in de gevelrenovaties voor aannemers, gemeentes, maar natuurlijk ook voor particulieren. L&J Molenaar Voegwerken werkt, door uiteenlopende opdrachten, met diverse college bedrijven uit dezelfde sector. De trefwoorden die L&J Molenaar Voegwerken naleeft zijn flexibiliteit, kwaliteit en vakmanschap. Goed voegwerk is essentieel voor het behoud van de buitenkant van een huis of gebouw. Tevens verhoogt dit de aantrekkelijk en de waarde van uw huis of gebouw. Hierdoor kunt hiervan optimaal genieten. De werkervaring van L&J Molenaar Voegwerken is meer dan 60 jaar en ze zijn tevens VCA gecertificeerd en aangesloten bij het hoofdbedrijfschap ambachten. De garantie van L&J Molenaar Voegwerken is dan ook volgens de handelsvoorwaarden 10 jaar. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met L&J Molenaar Voegwerken uit Alkmaar.

Betaalmethoden

Openingstijden L&J Molenaar Voegwerken Boezemsingel 37 in Alkmaar

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Gevelreiniging W&M die het meest in de buurt ligt van de aan de Boezemsingel 37 is de Gevelreiniging W&M aan de Kamerlingh Onnesstraat 1.

Bedrijven in de buurt van L&J Molenaar Voegwerken Boezemsingel 37 in Alkmaar

Meer voegwerk in Alkmaar

Onze bezoekers over L&J Molenaar Voegwerken in Alkmaar

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.5
    4 beoordelingen