Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Rijschool Desy

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Rijschool Desy afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Rijschool Desy of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-21406616 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Rijschool Desy

Autorijschool Desy is gevestigd in Poortugaal. Autorijschool Desy verzorgt lessen in de auto. Autorijschool Desy geeft lessin in blokken van 100 minuten. In deze blokken zit de leerling alleen in de auto. Bij Autorijschool Desy is het ook mogelijk om gebruik te maken van 2toDrive, dit houdt in dat rijlessen al mogelijk zijn vanaf de leeftijd van 16,5. Bij Autorijschool Desy te Poortugaal kunt u ook terecht voor opfriscursussen. Ook voor een herkeuring bent u bij Autorijschool Desy aan het juiste adres. Neem voor meer informatie gerust contact op met Autorijschool Desy of neem een kijkje op de website www.rijschooldesy.nl.

Betaalmethoden

Openingstijden Rijschool Desy Conifeer 6 in Poortugaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Autorijschool Ramon die het meest in de buurt ligt van de aan de Conifeer 6 is de Autorijschool Ramon aan de Mr.Pieter Cornelisz. Vermaatlaan 40.

Bedrijven in de buurt van Rijschool Desy Conifeer 6 in Poortugaal

Meer rijschool in Poortugaal

Onze bezoekers over Rijschool Desy in Poortugaal

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    4 beoordelingen

Onze bezoekers over Rijschool Desy in Poortugaal

  • (10)

    Alhoewel ik al meerdere jaren rijervaring had in mijn geboorteland Thailand, moest ik hier in Nederland weer , van voren af aan beginnen met 'goed en betrouwbaar/ voor spelbaar leren rijden in een personenauto.

    Bij Desy heb ik mij vanaf het begin van mijn lessen op mijn gemak gevoeld. Ik heb mijn theorie en mijn praktijk (mede door haar fijne manier van uitleggen), beide in één keer behaald. Ik heb slechts 21 lessen nodig gehad! En dat terwijl ik gewend was om in Thailand aan de 'andere kant van de weg' te rijden en er in Thailand weliswaar verkeersregels zijn, maar dat die nauwelijks worden nageleefd of beboet.

    Al met al zou ik Desy zeker aanbevelen om bij te gaan lessen.

    04-05-2019