Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


DefectePc.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van DefectePc.nl afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van DefectePc.nl of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 023-5655588 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over DefectePc.nl

Defectepc.nl in Hoofddorp is gespecialiseerd in computerreparaties. Dit computerbedrijf is er voor al uw computer- en laptopreparaties en onderhoud. Defectepc.nl zorgt voor een opfrisbeurt of krijgt uw computer of laptop weer aan de praat als deze niet meer wil starten. Ook voor het verwijderen van virussen of het aanschaffen van een degelijke virusscanner kunt u bij ons terecht. DefectePc is onderdeel van W&D automatisering.nl. Voor reparaties met garantie komt u langs bij computer reparatie shop W&D automatisering. Neem contact op of kijk op de website voor alle producten en diensten van Defectepc.nl in Hoofddorp.

Betaalmethoden

Openingstijden DefectePc.nl Parellaan 48 in Hoofddorp

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van W&D Automatisering die het meest in de buurt ligt van de aan de Parellaan 48 is de W&D Automatisering aan de Parellaan 48.

Bedrijven in de buurt van DefectePc.nl Parellaan 48 in Hoofddorp

Meer computerreparatie in Hoofddorp

Onze bezoekers over DefectePc.nl in Hoofddorp