Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Restaurant India & Tibet

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Restaurant India & Tibet afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Restaurant India & Tibet of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-48744447 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Centrum

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Restaurant India & Tibet

Restaurant India & Tibet is gevestigd in hartje Den Haag. U vindt hier aroma's uit het verre oosten. Bij Restaurant India & Tibet kunt u terecht voor lekkere gerechten uit India, Tibet maar ook uit Nepal. Het India & Tibet menu van Restaurant India & Tibet bestaat uit typische Tibetaanse dranken, sterke drank, frisdrank, voorgerechten (Shuruaat), gegrilde Tandoori hoofdgerechten en curry schotels, Tibetaanse hoofdgerechten en Nepalese Dal Bhat, Biriyani en Tandoori brood. Kijk op de website voor de menukaart en meer informatie, of neem contact op met Restaurant India & Tibet in Den Haag.

Betaalmethoden

Openingstijden Restaurant India & Tibet Gortstraat 12 in Den Haag

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van The Kogi House B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Gortstraat 12 is de The Kogi House B.V. aan de Gortstraat 12.

Bedrijven in de buurt van Restaurant India & Tibet Gortstraat 12 in Den Haag

Meer restaurant in Den Haag

Onze bezoekers over Restaurant India & Tibet in Den Haag