Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Hands@Work

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Hands@Work afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Hands@Work of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-25064141 Klantenservice: 023-5326750 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.handsatwork.info

Parkeergelegenheid

Parkeren in de straat is helaas niet mogelijk. U kunt parkeren in de parkeergarage aan de houtstraat of in de buurt betaald.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Hands@Work

Bij Hands@Work in Haarlem bent u aan het juiste adres voor bedrijfskleding. U kunt bij ons terecht voor functionele bedrijfskleding met een logo naar wens. Dit varieert van bakkerskleding, koksbuizen, professionele werkschoenen en operatiejassen tot gezondheidsklompen voor zorginstellingen. Vriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Hands@Work. Voor meer informatie, neem vrijblijvend telefonisch contact op met Hands@Work of bekijk onze website!

Betaalmethoden

Openingstijden Hands@Work Koningstraat 9 in Haarlem

Bij Hands@Work in Haarlem bent u aan het juiste adres voor bedrijfskleding. U kunt bij ons terecht voor functionele bedrijfskleding met een logo naar wens.

Dit varieert van bakkerskleding, koksbuizen, professionele werkschoenen en operatiejassen tot gezondheidsklompen voor zorginstellingen. Vriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel bij Hands@Work.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend telefonisch contact op met Hands@Work of bekijk onze website!

Bedrijven in de buurt van Hands@Work Koningstraat 9 in Haarlem

Meer bedrijfskleding in Haarlem

Onze bezoekers over Hands@Work in Haarlem