Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Stoffels Naaimachines

(9.7)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Stoffels Naaimachines afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Stoffels Naaimachines of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-30893828 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Stoffels Naaimachines

Stoffels Naaimachines is gespecialiseerd in de reparatie en onderhoud van naaimachine en lockmachine. Is uw naaimachine kapot? Ik ben uw naaimachine monteur in Flevoland voor o.a. Almere, Biddinghuizen, Dronten, Ermelo, Nijkerk, Putten en Zeewolde maar ook daarbuiten. Door mijn jarenlange ervaring als gediplomeerd naaimachine ondernemer, onderhoud en repareer ik vrijwel alle merken naaimachines en lockmachines. Bij mij staat de wens van u centraal. Mocht reparatie van uw naai- of lockmachine zich niet meer lonen dan adviseer en lever ik ook nieuwe of gebruikte naaimachines en lockmachines. Ik hanteer dan ook een eenvoudige werkwijze van 4 stappen. 1. Na het maken van een afspraak kunt u uw naaimachine en of lockmachine brengen. Indien gewenst wordt de machine bij u opgehaald en weer thuisbezorgd. 2. Voordat ik overga tot reparatie en/of onderhoud, ontvangt u altijd een prijsopgave. 3. Na opdracht krijgt de machine een onderhoudsbeurt of wordt deze vakkundig gerepareerd. 4. U ontvangt gedurende 3 maanden volledige garantie op de door mij uitgevoerde reparatiewerkzaamheden. Heeft uw naaimachine een onderhoudsbeurt nodig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie. Stoffels Naaimachines Tel: 06-30893828

Openingstijden Stoffels Naaimachines Houtwal 19 in Zeewolde

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Electro Groothandel Theissling B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Houtwal 19 is de Electro Groothandel Theissling B.V. aan de Eenspan 9.

Bedrijven in de buurt van Stoffels Naaimachines Houtwal 19 in Zeewolde

Meer huishoudelijke apparaten in Zeewolde

Onze bezoekers over Stoffels Naaimachines in Zeewolde

  • Tevredenheid openingstijden:
    9.9
    (18 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    9.4
    (18 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    10
    (18 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9.6
    (17 beoordelingen)
  • Totaal:
    9.7
    71 beoordelingen

Onze bezoekers over Stoffels Naaimachines in Zeewolde

  • (10)

    Mijn ongeveer 35 jaar oude Pfaff naaimachine is door Hr.Stoffels zeer deskundig schoongemaakt, gerepareerd . Je krijgt direct antwoord, belt eerst als er onderdelen vervangen moeten worden. Je weet precies waar je aan toe bent, wat de kosten zijn en of het de moeite waard is. De reparatieruimte is zeer opgeruimd, zeer persoonlijke behandeling en iemand die hart heeft voor zijn werk! Kan iedereen aanraden om je naai-en/of lockmachine daar in onderhoud te geven! Ik ben weer blij met m'n schoon - en gerepareerde naaimachine die naait als een nieuwe naaimachine...blij blij blij......

    22-07-2017
  • (8.5)

    Mijn naaimachine deed het niet meer en toen ik belde met Stoffels Naaimachines, kon ik gelijk een afspraak maken om deze te brengen. Ik werd keurig gebeld over de prijsopgave en wat er aan de hand was. Daarna kon ik de machine ook weer snel ophalen en met mijn naaiwerk aan de slag: wat een verschil!! Het naaien ging weer heerlijk soepel. Dank!

    27-02-2015