Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Keukenpakhuys

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Keukenpakhuys afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Keukenpakhuys of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0513-842702 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Keukenpakhuys

Keukenpakhuys is gevestigd in Heerenveen. Keukenpakhuys is een webwinkel die zich bezig houdt met de inkoop en verkoop van keukens en inbouwapparatuur. Bij Keukenpakhuys kunt u terecht voor de volgende zaken: keuken apparatuur, keukens en keukenrenovaties. Op het gebied van apparatuur heeft Keukenpakhuys alle bekende merken in huis, tegen scherpe prijzen! Tevens kunt u uw keuken door Keukenpakhuys laten renoveren of een geheel nieuwe keuken bij Keukenpakhuys aanschaffen. Uiteraard behoort het monteren van uw nieuwe keuken ook tot de mogelijkheden! Neemt u voor meer informatie gerust telefonisch contact op met Keukenpakhuys uit Heerenveen. Keukenpakhuys is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 - 18:00 en op zaterdag tussen 10:00 - 17:00.

Betaalmethoden

Openingstijden Keukenpakhuys in Heerenveen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van WLS die het meest in de buurt ligt van de aan de is de WLS aan de Burgemeester Kuperusplein 27.

Bedrijven in de buurt van Keukenpakhuys in Heerenveen

Meer keuken in Heerenveen

Onze bezoekers over Keukenpakhuys in Heerenveen