Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Meubelmakerij Meijer V.O.F.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Meubelmakerij Meijer V.O.F. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Meubelmakerij Meijer V.O.F. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0318-529974 Mobiel: 06-21596160 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Tegenover het bedrijfspand van Meubelmakerij Meijer v.o.f. zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Meubelmakerij Meijer V.O.F.

Meubelmakerij Meijer v.o.f. in Veenendaal is al 40 jaar gespecialiseerd in het maken van (massieve) meubels op maat. U kunt bij ons terecht voor wandkasten, inloopkasten, kamer en suite kasten, badkamermeubels, tv-meubels, eettafels, salontafels en andere maatwerk meubels. Uw vraag om maatwerk is onze specialiteit! Meubelmakerij Meijer v.o.f. in Veenendaal is tevens een meubelspuiterij. In onze spuitcabine geven we uw bestaande meubels of keuken graag een nieuwe uitstraling. Uw interieur kunt u in vrijwel iedere willekeurige kleur laten spuiten, beitsen of lakken. Wilt u een meubel op maat laten maken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw interieur? Bel of mailt u gerust voor een vrijblijvende offerte!

Betaalmethoden

Openingstijden Meubelmakerij Meijer V.O.F. Bobinestraat 3-F in Veenendaal

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Poppeliers die het meest in de buurt ligt van de aan de Bobinestraat 3 is de Poppeliers aan de Wageningselaan 66.

Bedrijven in de buurt van Meubelmakerij Meijer V.O.F. Bobinestraat 3-F in Veenendaal

Meer meubels in Veenendaal

Onze bezoekers over Meubelmakerij Meijer V.O.F. in Veenendaal