Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


WorkMasters

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van WorkMasters afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van WorkMasters of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0561-475711 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over WorkMasters

Het nationaal en internationaal behartigen, verbeteren, optimaliseren, beschermen, analyseren en controleren van de werkrelatie tussen de werknemer en de werkgever, de arbeidsomstandigheden en de arbeidsomgeving daarbij. Het begeleiden, bemiddelen en adviseren inzake re-integreren van de werknemer naar werk. Het intermediëeren, adviseren bij geschillen tussen werkgever en werknemer. Het begeleiden, initiëren, monitoren en managen van veranderingsprocessen in de relationele sfeer tussen werkgever(s) en werknemer(s). Het voeren van project management inzake veranderingsprocessen. Het begeleiden, bemiddelen en adviseren inzake outplacement bij beëindiging, wijziging, taakverschuivingen, onveiligheid en bedreigingen van werksituaties en/of de continuïteit van werkgelegenheid. Het organiseren, superviseren, uitvoeren en/of doen uitvoeren van lessen, opleidingen, cursussen, seminars etc. inzake alle bovengenoemde activiteiten, en de voorbereidingen en nascholingen-activitieiten daarmee verbonden.

Openingstijden WorkMasters Oostvierdeparten 8 in Noordwolde (Friesland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Oudervereniging Vensterschool Noordwolde die het meest in de buurt ligt van de aan de Oostvierdeparten 8 is de Oudervereniging Vensterschool Noordwolde aan de Mandehof 17.

Bedrijven in de buurt van WorkMasters Oostvierdeparten 8 in Noordwolde (Friesland)

Meer organisaties en vakbonden in Noordwolde (Friesland)

Onze bezoekers over WorkMasters in Noordwolde (Friesland)