Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


CAS Sanitair

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van CAS Sanitair afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van CAS Sanitair of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0297-254398 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over CAS Sanitair

CAS Sanitair heeft een ruim aanbod aan design sanitair, badkamermeubels, RVS kranen voor de keuken en badkamer, waskommen, RVS buiten/binnen douchepalen, designkranen voor de keuken en badkamer, douchecabines en inloopdouches. En natuurlijk niet te vergeten, vloer- en wandtegels, mozaïek en waterdicht stucwerk. De stijl van de badkamer bepaalt u helemaal zelf. Wilt u klassiek, design, modern, landelijk of juist heel chic? Wij nemen uw smaak als uitgangspunt. Vervolgens kunnen we alle elementen op elkaar af stemmen: het sanitair, badkamermeubel, de kranen, verwarming en accessoires. CAS Sanitair zit gevestigd in Mijdrecht.

Betaalmethoden

Openingstijden CAS Sanitair Communicatieweg 13-C in Mijdrecht

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Roeland van der Wilt die het meest in de buurt ligt van de aan de Communicatieweg 13 is de Roeland van der Wilt aan de Communicatieweg 12.

Bedrijven in de buurt van CAS Sanitair Communicatieweg 13-C in Mijdrecht

Meer sanitair in Mijdrecht

Onze bezoekers over CAS Sanitair in Mijdrecht