Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ABC-UZ

(9.7)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Hoofdkantoor: 06-44432220 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren voor onze vestiging. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bushalte op 100 meter afstand en het station op 1500 meter afstand.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over ABC-UZ

Sinds 1980 meer dan alleen uitvaartzorg Onder het motto, samen zorgen we ervoor dat ook het laatste afscheid betaalbaar blijft, besloten enkele familieleden in 1980 om gezamenlijk de financiële belangen te bundelen. Dit uit onvrede over de voortdurend stijgende uitvaartkosten. Na 35 jaar, zorgt ABC-UZ ervoor dat ook het laatste afscheid nog steeds betaalbaar blijft. Uitvaartzorg, verzekering, voor- en nazorg Bij ABC-UZ kunt u terecht voor al uw wensen en vragen op het gebied van uitvaartzorg en verzekering. Uiteraard ook voor- en nazorg van een uitvaart behoren tot de dienstverlening. Samenwerking zonder winstoogmerk ABC-UZ werkt uitsluitend samen met eigen lokale uitvaartverzorgers die voldoen aan de criteria van brancheorganisatie ABCON-PRO. Alleen de uitvaartverzorgers die voldoen aan onze toelatingseisen en ons introductieprogramma hebben gevolgd, kunnen uitvaartverzorger worden. U kunt er dus van op aan dat professionele uitvaartverzorgers u begeleiden bij het vinden van een goed evenwicht tussen wensen en waarden en de emotionele en financiële afweging daarvan. Hoogst haalbare classificering ABC-UZ is geregistreerd lid van brancheorganisatie ABCON-PRO en gecertificeerd lid G-3 Totaal Keurmerk. Hiermee voldoet ABC-UZ aan de hoogst haalbare classificering in de uitvaartbranche. Voor u als consument dient deze classificering als herkenning van de hoogste graad van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en dienstbaarheid. ABC-UZ te Hoorn ... echt voor iedereen! ABC-UZ hecht eraan dat iedereen altijd en dichtbij gebruik kan maken van professionele dienstverlening, lage tarieven en kwalitatieve producten. We respecteren elke levensovertuiging of religie. Welke levensstijl of geloof u ook heeft, ABC-UZ helpt u altijd verder.

Betaalmethoden

Openingstijden ABC-UZ Duke Ellingtonhof 87 in Hoorn (Noord-Holland)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Uitvaartverzorging Ehbc die het meest in de buurt ligt van de aan de Duke Ellingtonhof 87 is de Uitvaartverzorging Ehbc aan de Hemweg 14.

Bedrijven in de buurt van ABC-UZ Duke Ellingtonhof 87 in Hoorn (Noord-Holland)

Meer uitvaart in Hoorn (Noord-Holland)

Onze bezoekers over ABC-UZ in Hoorn (Noord-Holland)

  • Tevredenheid openingstijden:
    9.6
    (9 beoordelingen)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    10
    (7 beoordelingen)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    10
    (7 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    9.4
    (7 beoordelingen)
  • Totaal:
    9.7
    30 beoordelingen

Onze bezoekers over ABC-UZ in Hoorn (Noord-Holland)

  • (10)

    Robert heeft ons prima geholpen met de keuze bij een uitvaartverzekering. Wij wisten niet dat er een overlijdensverzekering is, die wij straks ook kunnen gebruiken bij onze hypotheek. Groet, Anja

    01-08-2023
  • (10)

    Je wilt nooit een begrafenisondernemer bellen. Maar wat moet, dat moet. Dus Robert gebeld.
    Dank voor je dienstverlening en mooie memorabele momenten.

    06-02-2023
  • (10)

    Wij wilden zelf de uitvaart voor mijn moeder regelen. Via de website van ABC-UZ Robert Rutgers hebben wij een verzorging, koeling en uitvaartkist besteld. Zijn team heeft alles snel bezorgd. Lieve mensen.

    05-02-2023
  • (9.5)

    Gewoon goed. Sympathieke en professionele mensen.

    23-11-2017