Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Pit & Co

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-11800110 Telefoonnummer: 046-4397478 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Pit & Co

Pit & Co is gevestigd in Amstenrade en is gespecialiseerd in coaching. Een coach begeleidt mensen die iets in hun leven willen veranderen. Zij begeleiden, spiegelen en adviseren op het niveau van denken en gedrag. Zijn er concrete situaties waar je anders mee om zou willen gaan? Of wil je jouw grenzen duidelijker en beter aangeven? Misschien vind je het gewoon belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen? Allemaal vragen, waarbij een persoonlijke coach je kan ondersteunen. Neem contact op met Pit & Co in Amstenrade voor een gratis intake gesprek. Zij kunnen dan kijken of u gezamenlijk aan de slag wilt gaan. Pit & Co staat voor een pittige en duurzame aanpak met succes voor de lange termijn.

Openingstijden Pit & Co Parkstraat 8 in Amstenrade

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Your Training die het meest in de buurt ligt van de aan de Parkstraat 8 is de Your Training aan de Parkstraat 8.

Bedrijven in de buurt van Pit & Co Parkstraat 8 in Amstenrade

Meer coaching in Amstenrade

Onze bezoekers over Pit & Co in Amstenrade