Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


ContratEch Cleaning Solutions B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-53171075 Telefoonnummer: 0592-351145 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over ContratEch Cleaning Solutions B.V.

Het toezicht houden en directie voeren over vennootschappen, alsmede het beheer van registergoederen, voorts uitvoering geven aan pensioenregelingen. Het (doen) uitvoeren van (klein) onderhoud aan personen- en bedrijfswagens tevens inhoudende Apkkeuringen, alsmede het produceren en installeren van roestvrijstalen brandstoftanks in voornamelijk (maar niet uitsluitend) oldtimers en youngtimers. Het ontwikkelen, uitvinden, verkrijgen van licenties en octrooien, import en export, productie, reparatie en verkoop alsmede installatie van technische apparatuur ten behoeve van procesindustrie, waaronder tevens begrepen componenten van apparatuur en het (doen) uitvoeren van engieerswerkzaamheden.

Openingstijden ContratEch Cleaning Solutions B.V. Lingestraat 39 in Assen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Holding Zias B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Lingestraat 39 is de Holding Zias B.V. aan de Oostersingel 17.

Bedrijven in de buurt van ContratEch Cleaning Solutions B.V. Lingestraat 39 in Assen

Meer holdings in Assen

Onze bezoekers over ContratEch Cleaning Solutions B.V. in Assen