Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


JOJO's Handelsonderneming

(7.6)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van JOJO's Handelsonderneming afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van JOJO's Handelsonderneming of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-14101933 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over JOJO's Handelsonderneming

Handel in ijzer, metalen, accu's en overige JOJO’s Handelsonderneming houdt zich voornamelijk bezig met recyclen van oud ijzer en metalen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant in de Stedendriehoek. Wat halen wij zoal op? In principe alles wat met ijzer en metalen te maken heeft, denk hierbij aan bijvoorbeeld: ijzer, witgoed (wasmachine, vaatwasser, droger, fornuis, zonnebank, etc.), aluminium en aluminium draaisel, lood, zink, koper, rvs en rvs draaisel, cv ketels en boilers, koper pvc kabels, grond kabels, computers, accu's katalysatoren, elektromotoren etc. Tevens inkoop van loop en sloop auto’s. Bij twijfel kunt u ons altijd bellen Bent u bezig met een verbouwing schuur of zolderopruiming? En heeft u oud ijzer en metalen wat weg kan? Twijfel niet en bel of mail! Bij leuke partijen gepaste vergoeding mogelijk. Eveneens verrichten wij sloop werkzaamheden zowel binnen als buiten.

Openingstijden JOJO's Handelsonderneming Aalscholverweg 20 in Apeldoorn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Eurocast B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Aalscholverweg 20 is de Eurocast B.V. aan de Rijnaakkade 6.

Bedrijven in de buurt van JOJO's Handelsonderneming Aalscholverweg 20 in Apeldoorn

Meer metaal in Apeldoorn

Onze bezoekers over JOJO's Handelsonderneming in Apeldoorn

  • Tevredenheid openingstijden:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.6
    1 beoordeling