Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


1ZIJN in praktijk

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-54232982 Telefoonnummer: 073-5034083 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over 1ZIJN in praktijk

1ZIJN is de praktijk van Carolien van Nistelrooij, een natuurgeneeskundig therapeut. Carolien werkt holistisch en maakt u bewust hoe een klacht door gedrag kan ontstaan en welke gevolgen dit kan hebben op uw lichaam en geest. De basis van waaruit ze werkt is Shiatsu therapie. Shiatsu is een drukpunt - massage therapie waarbij meerdere behandeltechnieken uitgevoerd worden waardoor het lichaamssysteem op diverse manieren beïnvloed kan worden zodat de klacht vermindert en zelfs geheel verdwijnt. Natuurgeneeskundige therapie van 1ZIJN ontlast, ontspant, verbetert en vitaliseert het Lichaamssysteem.1ZIJN in praktijk is gevestigd in Berlicum. Neemt u voor meer informatie of vragen gerust contact op.

Openingstijden 1ZIJN in praktijk Jupiterstraat 2-c in Berlicum

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van 1ZIJNinpraktijk die het meest in de buurt ligt van de aan de Jupiterstraat 2 is de 1ZIJNinpraktijk aan de Jupiterstraat 2.

Bedrijven in de buurt van 1ZIJN in praktijk Jupiterstraat 2-c in Berlicum

Meer therapie in Berlicum

Onze bezoekers over 1ZIJN in praktijk in Berlicum