Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


VOF Aandachtig Aanwezig

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van VOF Aandachtig Aanwezig afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van VOF Aandachtig Aanwezig of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 024-3736550 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over VOF Aandachtig Aanwezig

Het Huis om te Zijn biedt jongens van 12 t/m 17 jaar een tijdelijke plek in Nijmegen om tot rust te komen. Naast het zich richten op rust en persoonlijke aandacht, wordt ook gezorgd voor professionele begeleiding en persoonlijk advies. Een ervaren echtpaar zal als ondernemende gezinsouders de zorg voor de jongens op zich nemen. Dit in nauwe relatie met Driestroom als erkende zorgaanbieder, die zo nodig specialistische kennis kan aanbieden. Tijdens het verblijf in VOF Aandachtig Aanwezig kunnen de jongens op kracht komen en met een positieve instelling aan de toekomst werken. Hierdoor wordt perspectief geboden op terugkeer in eigen gezin/ leefomgeving en zelfstandigheid. Belangrijke uitgangspunten van VOF Aandachtig Aanwezig zijn; rust, flexibiliteit, duurzaamheid en persoonlijke benadering.

Openingstijden VOF Aandachtig Aanwezig Dennenstraat 111 in Nijmegen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van MOAM service die het meest in de buurt ligt van de aan de Dennenstraat 111 is de MOAM service aan de Paul Krugerstraat 62.

Bedrijven in de buurt van VOF Aandachtig Aanwezig Dennenstraat 111 in Nijmegen

Meer jeugdzorg in Nijmegen

Onze bezoekers over VOF Aandachtig Aanwezig in Nijmegen