Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Muziekpraktijk Uithoorn

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Muziekpraktijk Uithoorn afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Muziekpraktijk Uithoorn of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-40418725 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Muziekpraktijk Uithoorn

Bij Muziekpraktijk Uithoorn kunt u terecht voor al uw vormen van muziektherapie. Muziektherapie gaat uit van het punt dat mensen positief geraakt worden en geheeld kunnen worden door een actieve of passieve muziekbeleving. Daarnaast kan muziek helpen met het stimuleren van concentratie, geheugen en communicatie. Muziekpraktijk Uithoorn biedt muziektherapie voor jong en oud. Zo bieden wij cursussen voor baby´s van ongeveer 6 tot 18 maanden en een cursus voor peuters van anderhalf tot drie jaar. Indien u nog vragen heeft, of nog wat extra informatie wilt, neem dan gerust even contact met ons op!

Openingstijden Muziekpraktijk Uithoorn Prinses Margrietlaan 86-c in Uithoorn

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Psychologenpraktijk Van't Hoff die het meest in de buurt ligt van de aan de Prinses Margrietlaan 86 is de Psychologenpraktijk Van't Hoff aan de Prinses Margrietlaan 86.

Bedrijven in de buurt van Muziekpraktijk Uithoorn Prinses Margrietlaan 86-c in Uithoorn

Meer therapie in Uithoorn

Onze bezoekers over Muziekpraktijk Uithoorn in Uithoorn