Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-44576819 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Website: Website toevoegen Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg

Programmaontwikkeling voor gemeentes en zorgaanbieders binnen lokale/ regionale context. Optimale samenwerking ( intern en extern) met relevante partners en spelers. Onderzoek en analyse gebruik, effectief aanbod, en kosten. Programmaleiding transities bij gemeentes in het sociale domein. Opstellen transitiearrangementen, inkoopcontracten onder andere Jeugdhulp, AWBZ-zorg. Beleidsontwikkeling korte en lange termijn. Ontwikkeling van sociale wijkteams inclusief buurtkracht/buurtparticipatie. Ontwikkelen en afsluiten van lokale/regionale samenwerkingsconvenanten. Formuleren en in samenwerking uitvoeren projectplannen van gemeentes en zorgaanbieders op gebied van lokaal gezondheidsbeleid, transities in de zorg (AWBZ-WMO, Jeugdzorg, Participatiewet). Coaching en begeleiding van projectleiders van sociale wijkteams. Subsidieverlening en monitoren van projecten. Schrijven van thematische programma's en beleidsnota's

Openingstijden Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg Coen Cuserhof 45 in Haarlem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Massagepraktijk Be Touched die het meest in de buurt ligt van de aan de Coen Cuserhof 45 is de Massagepraktijk Be Touched aan de Bakenessergracht 94.

Bedrijven in de buurt van Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg Coen Cuserhof 45 in Haarlem

Meer zorg in Haarlem

Onze bezoekers over Margo van den Berg - advisering multiculturele zorg in Haarlem