Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


VLOT Hoveniers

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van VLOT Hoveniers afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van VLOT Hoveniers of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-15033366 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over VLOT Hoveniers

VLOT Hoveniers richt zich met name op de verzorging en vooral logisch onderhoud aan tuinen & huizen. Daar waar de mensen vaak niet aan toekomen. Denk aan onkruid / snoeien / tegels schoonmaken / aarde verversen /gras maaien en bezaaien /schuttingen repareren/ beplanting / borders maken of repareren/ kozijnen verven, etc. Bij VLOT Hoveniers kunt u uiteraard ook terecht voor grote tuin projecten. Naar uw wens wordt een stappenplan / inventarisatie plan / ontwerp en onderhoudsplan opgemaakt. Meer en minder werk wordt altijd in overleg bepaald. Wat steeds een grote uitdaging is, om met beperkte mogelijkheden (budget) een tuin te creëren en onderhouden uit bestaande onderdelen. Duurzaam tuin aanleg en onderhoud. Daarnaast is VLOT Hoveniers gespecialiseerd in de reparaties van tuindelen, zoals schuttingen, overkappingen, de schuur etc. Kijk voor meer informatie op http://www.vlothoveniers.nl of neem telefonisch contact op met VLOT Hoveniers.

Betaalmethoden

Openingstijden VLOT Hoveniers Picassoweg 4 in Almere

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Jehee Hoveniers die het meest in de buurt ligt van de aan de Picassoweg 4 is de Jehee Hoveniers aan de Kiwistraat 22.

Bedrijven in de buurt van VLOT Hoveniers Picassoweg 4 in Almere

Meer hovenier in Almere

Onze bezoekers over VLOT Hoveniers in Almere