Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Logopedie Langenboom

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van Logopedie Langenboom afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Logopedie Langenboom of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0486-423880 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Uitgebreide gratis parkeergelegenheid

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Logopedie Langenboom

Logopedie Langenboom verleent op professionele en klantvriendelijke wijze allround logopedische zorg op maat op basis van actuele ontwikkelingen en inzichten, waarbij de cliënt en diens hulpvraag centraal staan. Logopedie Langenboom is gevestigd in Grave. Logopedie Langenboom behandelt vrijwel alle voorkomende logopedische problemen bij zowel jong en oud. Logopedie Langenboom kan u helpen met verschillende soorten behandelingen: stem en vocal coaching, ademhaling, slikken, spreken, stotteren en broddelen, taal, lezen, schrijven en dyslexie, afwijkende mondgewoonten, counseling en coaching, gehoor en luisterfuncties en larynx manipulatie en massage. Tevens biedt Logopedie Langenboom verschillende soorten projecten aan zoals workshops en trainingen, ‘ouderen helpen jongeren’, ‘jongeren helpen ouderen’ en intensieve logopedie training. Daarnaast is Logopedie Langenboom een Afasiecentrum. Hier kunt u als afasie patiënt terecht voor professionele zorg en tevens verstrekt het Afasiecentrum informatie aan mantelverzorgers. Wilt u meer informatie over het Afasiecentrum neem dan gerust een kijkje op de site van Logopedie Langenboom. Voor meer informatie kunt u gerust telefonisch contact opnemen met Logopedie Langenboom te Grave.

Betaalmethoden

Openingstijden Logopedie Langenboom Hengel 29 in Grave

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Logopedie Grave die het meest in de buurt ligt van de aan de Hengel 29 is de Logopedie Grave aan de Hengel 29.

Bedrijven in de buurt van Logopedie Langenboom Hengel 29 in Grave

Meer logopedie in Grave

Onze bezoekers over Logopedie Langenboom in Grave