Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


3D 2 Innovate

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Telefoonnummer: 0113-383868 Mobiel: 06-48963489 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over 3D 2 Innovate

3D 2 Innovate is een jong en energiek bedrijf dat zich richt op 3D-printen en zit gevestigd in Kruiningen. Wij richten ons zowel op de industriële als de particuliere markt. Of het nu gaat om prototypes, gadgets, kunstobjecten of maquettes, vrijwel alles is mogelijk en voor bijna elk probleem is wel een 3D-geprinte oplossing. Doordat er met veel materialen geprint kan worden, zijn onze mogelijkheden eindeloos. Voor voorbeelden kunt u terecht in ons portfolio. Heeft u een 3D bestand en wilt u dit 3D-geprint hebben? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook andere grafische producten kunnen wij voor u verzorgen. Voor meer informatie hierover kijkt u op onze website of neemt u contact op.

Betaalmethoden

Openingstijden 3D 2 Innovate Einsteinstraat 10 in Kruiningen

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Oostdijk Service Kruiningen die het meest in de buurt ligt van de aan de Einsteinstraat 10 is de Oostdijk Service Kruiningen aan de Lorentzhof 18.

Bedrijven in de buurt van 3D 2 Innovate Einsteinstraat 10 in Kruiningen

Meer zakelijke dienstverlening in Kruiningen

Onze bezoekers over 3D 2 Innovate in Kruiningen