Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


AutomotiveNL B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van AutomotiveNL B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van AutomotiveNL B.V. of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0492-562650 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over AutomotiveNL B.V.

a. het bevorderen van een bloeiende en vitale Nederlandse automotive sector die een grote groeipotentie heeft in de internationale Automotive industrie en een belangrijke bijdrage kan leveren aan het versterken van de Nederlandse economie en aan het oplossen van maatschappelijke problemen die samenhangen met het wegverkeer; b. het bevorderen van de ontwikkeling binnen de Automotive industrie op huidige en toekomstige speerpunten, waaronder begrepen doch niet beperkt "smart mobility" en "future powertrain"; c. het bevorderen van clustervorming rond huidige en toekomstige te ontwikkelen speerpunten en het stimuleren van cross-overs tussen de huidige en toekomstige clusters, waaronder begrepen (doch niet beperkt) Automotive, Mechatronics, Elektronica, Embedded software, Logistiek, Efficient Vehicle, Manufacturing en Design. Zij tracht haar doel onder meer te bereiken door: het realiseren van een "international hotspot for smart mobility and future powertrain", zijnde AutomotiveCampusNL in de regio Brainport, alwaar sprake is van een kristallisatiepunt, ontmoetingsplek en kenniscentrum van het nationale automotive cluster en welke campus: - dient als magneet voor het aantrekken van (inter)nationale innovatieve bedrijvigheid en kennisinstellingen met een focus op Research en Development, engineering en testing; - een omgeving is met hoogwaardige "shared facilities" en geïntegreerde testomgevingen die voorziet in de behoefte van (top)bedrijven en instituten en die drempelverlagend werkt richting starters, midden- en kleinbedrijf en onderwijs.

Openingstijden AutomotiveNL B.V. Automotive Campus 30 in Helmond

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Indicator B.V. die het meest in de buurt ligt van de aan de Automotive Campus 30 is de Indicator B.V. aan de Steenovenweg 5.

Bedrijven in de buurt van AutomotiveNL B.V. Automotive Campus 30 in Helmond

Meer uitgeverij in Helmond

Onze bezoekers over AutomotiveNL B.V. in Helmond