Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gefab Party en Evenementenverhuur

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Gefab Party en Evenementenverhuur afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gefab Party en Evenementenverhuur of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-22286763 Hoofdkantoor: 0492-780995 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Gefab Party en Evenementenverhuur

Gefab Party en Evenementenverhuur is gevestigd in Bakel. Bij Gefab Party en Evenementenverhuur kunt u terecht voor de huur van technische apparatuur, springkussens, attracties, feesttenten, keukenaccesoires en overige benodigdheden voor evenementen en feesten. Gefab Party en Evenementenverhuur zet zich altijd voor de volle 100% in en zet alles in het werk om uw evenement / feest / party geslaagd te maken. Kijk voor meer informatie op www.partyenevenementen.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Gefab Party en Evenementenverhuur.

Betaalmethoden

Openingstijden Gefab Party en Evenementenverhuur Willemstraat 14 in Bakel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Org.- en Evenementenbureau Applause Productions die het meest in de buurt ligt van de aan de Willemstraat 14 is de Org.- en Evenementenbureau Applause Productions aan de Arcenlaan 22.

Bedrijven in de buurt van Gefab Party en Evenementenverhuur Willemstraat 14 in Bakel

Meer evenementenverzorging in Bakel

Onze bezoekers over Gefab Party en Evenementenverhuur in Bakel