Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Fitdans Bewegingsstudio

(6.3)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-14965044 Telefoonnummer: 0413-304035 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

parkeren op eigen terrein

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Fitdans Bewegingsstudio

Fitdans bewegingsstudio biedt antwoord op de sportieve behoefte van de hedendaagse vrouw. - Bewegen, ontspannen, voeding en persoonlijke verzorging - Gevarieerd aanbod groepslessen en individueel bewegen - Alleen voor vrouwen - Persoonlijke aandacht en gezellige sfeer - Speciale fitnessapparatuur voor vrouwen Voor een goede gezondheid weten we dat balans nodig is tussen lichaam en geest. Dit is uitereaard niets nieuws! De vraag is alleen hoe dit in te passen in het hectische leven van nu. Bij Fitdans bieden we een programma aan met een mix van bewegen, ontspannen en begeleiding in voeding en persoonlijke verzorging. Persoonlijke aandacht staat centraal en richt zich volledig op het realiseren van de eigen doelen. Afvallen, bodyshaping, conditieverbetering, spierkracht of gewoon lekker bewegen. Jij bepaalt zelf het doel!Fitdans biedt groepslessen (Zumba, Piloxing, Yoga, BBB, Circuit training) en persoonlijke lessen (kracht- en cardiotraining). Uiteraard kan je ook zelfstandig gebruik maken van de fitnessaparaten. Dit wordt aangevuld met diverse diensten als bijvoorbeeld een voedingsdeskundige. Op termijn zal het aanbod aan aanvullende diensten verder worden uitgebreid. Door het uitgebreide programma-aanbod kan je terecht op de momenten die jou het beste uitkomen. Kijk voor de mogelijkheden op de bewegingsagenda!

Betaalmethoden

Openingstijden Fitdans Bewegingsstudio Prof. Oppenheimstraat 12-b in Veghel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Laco die het meest in de buurt ligt van de aan de Prof. Oppenheimstraat 12 is de Laco aan de Vlas en Graan 101.

Bedrijven in de buurt van Fitdans Bewegingsstudio Prof. Oppenheimstraat 12-b in Veghel

Meer sportschool in Veghel

Onze bezoekers over Fitdans Bewegingsstudio in Veghel

  • Tevredenheid openingstijden:
    6
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    6.4
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    6
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    6.8
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    6.3
    4 beoordelingen

Onze bezoekers over Fitdans Bewegingsstudio in Veghel

  • (3.5)

    Organisatie is slecht, ze zijn te veel op geld uit. Lessen kwaliteit wel goed, maar ik raad het toch niet aan. Ik vind vriendelijkheid, betrouwbaarheid en hartelijkheid belangrijk.

    30-04-2020