Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Gebarentaal voor Iedereen

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Gebarentaal voor Iedereen afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Gebarentaal voor Iedereen of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 06-22190142 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Gebarentaal voor Iedereen

Gebarentaal voor Iedereen in Arnhem is een is het expertisecentrum op het gebied van Nederlandse Gebarentaal, Nederlands met Gebaren, Tolken, Dovencultuur en Visuele Muziek. Bij Gebarentaal voor iedereen streven ernaar om de contacten tussen horenden en slechthorenden/doven te verbeteren en beide gemeenschappen gedeeltelijk te integreren. Ook plotsdoven en doofblinden moeten zich thuis kunnen voelen in deze twee werelden. De doelen van Gebarentaal voor iedereen zijn visuele muziek en doven en slechthorende laten genieten van muziek Kijkt u eens op de website voor meer informatie en leer en geniet ook net zo als de mensen bij Gebarentaalvooriedereen.nl ! http://gebarentaalvooriedereen.nl/

Betaalmethoden

Openingstijden Gebarentaal voor Iedereen De Pas 90 in Arnhem

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van 1.2.Communicate | Leer gebaren die het meest in de buurt ligt van de aan de De Pas 90 is de 1.2.Communicate | Leer gebaren aan de De Pas 90.

Bedrijven in de buurt van Gebarentaal voor Iedereen De Pas 90 in Arnhem

Meer cursussen in Arnhem

Onze bezoekers over Gebarentaal voor Iedereen in Arnhem