Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Miedema Beveiliging

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Miedema Beveiliging afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Miedema Beveiliging of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 058-2666696 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Miedema Beveiliging

Miedema Security is altijd dichtbij voor een veilig gevoel… â“‚ Miedema Security uit Leeuwarden is een ambitieuze, dynamische en innovatieve particuliere beveiligingsorganisatie die zich tot het uiterst inspant om de klant koning te laten zijn. Het bedrijf kenmerkt zich door: transparantie, kwaliteit en korte communicatielijnen. Miedema Security, u vertrouwde partner in o.a. de volgende diensten: AD-HOC / SPOED, Beveiliging ter water, Bouwbewaking, Brand- en sluitrondes, Chauffeursdiensten, Collectieve beveiliging, Datatransport, Evenementbeveiliging, Objectbeveiliging, Openingsrondes, ”Privé detective”, Receptiediensten, Risico analyse, Sluitbeveiliging, Uitvaartbeveiliging, Verkeersregelaars, Winkelsurveillance.

Betaalmethoden

Openingstijden Miedema Beveiliging Groningerstraatweg 221 in Leeuwarden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Miedema Security die het meest in de buurt ligt van de aan de Groningerstraatweg 221 is de Miedema Security aan de Groningerstraatweg 221.

Bedrijven in de buurt van Miedema Beveiliging Groningerstraatweg 221 in Leeuwarden

Meer beveiliging in Leeuwarden

Onze bezoekers over Miedema Beveiliging in Leeuwarden