Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


BKR Onderhoudsadvies

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Mobiel: 06-43443841 Telefoonnummer: 0180-553278 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over BKR Onderhoudsadvies

BKR-onderhoudsadvies is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in onderhoudsadvies voor onroerend goed in de meest brede zin van het woord. Ondanks dat BKR-onderhoudsadvies een jonge onderneming is, kunnen zij terugkijken op ruim 25 jaar ervaring. Daarnaast adviseert BKR-onderhoudsadvies in de gebieden die grenzen aan deze specialiteit. Voor adviezen op het gebied van Bouw, Installatietechniek en Facilitair Management, kunt u dus bij BKR-onderhoudsadvies terecht. De diensten worden verleend voor zowel particulieren als in de commerciële en de non-profit sector. Buiten advisering op het technische vlak adviseren wij inzake bredere huisvestingsproblematiek. In het kader van de arbo-wetgeving geven wij advies over en vervaardigen calamiteitenplannen c.q. ontruimingsplannen. Kijk voor meer informatie op http://bkr-onderhoudsadvies.nl/ of neem telefonisch contact met ons op.

Betaalmethoden

Openingstijden BKR Onderhoudsadvies Zwanenkade 75 in Krimpen aan den Ijssel

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Calculus Bouwadvies die het meest in de buurt ligt van de aan de Zwanenkade 75 is de Calculus Bouwadvies aan de Pavana 4.

Bedrijven in de buurt van BKR Onderhoudsadvies Zwanenkade 75 in Krimpen aan den Ijssel

Meer ingenieur in Krimpen aan den Ijssel

Onze bezoekers over BKR Onderhoudsadvies in Krimpen aan den Ijssel