Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



VOS/ABB Vereniging

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van VOS/ABB Vereniging afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van VOS/ABB Vereniging of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 0348-405200 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: www.vosabb.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over VOS/ABB Vereniging

-VOS/ABB is de vereniging voor bestuur en management in het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs; -VOS/ABB behartigt de belangen van bijna 300 besturen met in totaal ruim 2200 scholen met in totaal circa 700.000 leerlingen; -VOS/ABB biedt professionele deskundigheid op alle terreinen van het primair en voortgezet onderwijs waarmee bestuur en het management te maken heeft. Voorbeelden zijn bestuurlijke organisatie, medezeggenschap, onderwijskundige en juridische zaken, financiën, ICT en huisvesting. Voor gratis advisering staat op elke werkdag een eigen professionele Helpdesk paraat.

Foto's VOS/ABB Vereniging

Openingstijden VOS/ABB Vereniging Houttuinlaan 8 in Woerden

-VOS/ABB is de vereniging voor bestuur en management in het openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs;
-VOS/ABB behartigt de belangen van bijna 300 besturen met in totaal ruim 2200 scholen met in totaal circa 700.000 leerlingen;
-VOS/ABB biedt professionele deskundigheid op alle terreinen van het primair en voortgezet onderwijs waarmee bestuur en het management te maken heeft. Voorbeelden zijn bestuurlijke organisatie, medezeggenschap, onderwijskundige en juridische zaken, financiën, ICT en huisvesting. Voor gratis advisering staat op elke werkdag een eigen professionele Helpdesk paraat.

Bedrijven in de buurt van VOS/ABB Vereniging Houttuinlaan 8 in Woerden

Meer vereniging in Woerden

Onze bezoekers over VOS/ABB Vereniging in Woerden