Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Bosch Car Service Horst

(7.4)

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Bosch Car Service Horst afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Bosch Car Service Horst of neem contact met hen op.
Faxnummer: 084-8380268 Telefoonnummer: 077-3971130 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Op Terrein Zelf

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Bosch Car Service Horst

Bosch Car Service Horst is de Garage afdeling van Autoschade Herstel Noord-Limburg. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: wij zijn BOVAG gecertificeerd. Betaalbaar, voor iedereen De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service Horst is dus verrassend betaalbaar! Kortom: uw auto is in goede handen Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service-garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service Horst in goede handen!

Betaalmethoden

Openingstijden Bosch Car Service Horst Stationsstraat 82 in Horst

Deze vestiging van Bosch Car Service aan de Stationsstraat 82 in Horst is vandaag gesloten. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. Maandag heeft de vestiging van Bosch Car Service aan de Stationsstraat 82 openingstijden van 08:00 tot 17:30.

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Schadeauto´s Noord-Limburg die het meest in de buurt ligt van de Bosch Car Service aan de Stationsstraat 82 is de Schadeauto´s Noord-Limburg aan de Stationsstraat 82.

Bedrijven in de buurt van Bosch Car Service Horst Stationsstraat 82 in Horst

Meer autobedrijf in Horst

Onze bezoekers over Bosch Car Service Horst in Horst

  • Telefonische bereikbaarheid:
    100%
    bereikbaar
  • Tevredenheid openingstijden:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Algemene indruk van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Beoordeling service van dit bedrijf:
    7.2
    (1 beoordeling)
  • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
    7.6
    (1 beoordeling)
  • Totaal:
    7.4
    4 beoordelingen
Meer bedrijven uit de keten: Bosch Car Service