Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Saleshelden

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Saleshelden afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Saleshelden of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 053-2030086 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Saleshelden

Wij zijn Saleshelden en apetrots op onszelf en onze klanten. Saleshelden richt zich helemaal op het maken van B2B afspraken. Hierdoor hoeft u zelf niet meer te gaan bellen en bereikt u een stabiele instroom van nieuwe klanten. We onderscheiden ons doordat we alleen campagnes opzetten met zeer ervaren bellers. Kwaliteit van de gesprekken en afspraken is voor ons het belangrijkst. We weten vanuit jarenlange telefoonervaring precies welke hordes er genomen moeten worden om een klik te maken. We bereiken daarmee dat uw bedrijf top of mind komt en weten de behoefte te prikkelen. Wij werken nooit met scripts omdat onze mensen ervaren genoeg zijn om een gesprek zelf te kunnen leiden. In een overzichtelijk systeem verzamelen we alle informatie die voor u van belang kan zijn. Met een speciale mobiele app kunt u thuis vanaf de bank bijhouden welke afspraken er voor u zijn ingepland. Klantenvertellen.nl voert structureel enquetes uit onder de klanten van Saleshelden, gemiddeld scoren wij hierop een 8,9. Dit onderstreept onze klantgerichte aanpak.

Betaalmethoden

Openingstijden Saleshelden Brouwerijstraat 20 in Enschede

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Assor die het meest in de buurt ligt van de aan de Brouwerijstraat 20 is de Assor aan de Brouwerijstraat 26.

Bedrijven in de buurt van Saleshelden Brouwerijstraat 20 in Enschede

Meer zakelijke dienstverlening in Enschede

Onze bezoekers over Saleshelden in Enschede