Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-48511239 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten

NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten in Eindhoven is een schoonmaakbedrijf. NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten is gespecialiseerd in het het verrichten van huishoudelijke hulp, het wassen van ramen, zowel binnen als buiten, het cleanen van alle voorkomende voertuigen. Ook kunt u bij NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten terecht voor het verrichten van sloop- en schilderwerkzaamheden, het leggen, reinigen, verwijderen van vloerbedekking, de import en export van alle voorkomende artikelen, meer speciaal van huishoudelijke artikelen. Bovendien is NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten een koeriersbedrijf, zowel actief op nationaal als op internationaal gebied. Kijk voor meer informatie op http://www.ngbbv.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten in Eindhoven.

Openingstijden NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten Mirandastraat 16 in Eindhoven

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Vermeer Interieurzorg die het meest in de buurt ligt van de aan de Mirandastraat 16 is de Vermeer Interieurzorg aan de Grote Beerlaan 1.

Bedrijven in de buurt van NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten Mirandastraat 16 in Eindhoven

Meer reiniging in Eindhoven

Onze bezoekers over NGB Schoonmaak en Koeriersdiensten in Eindhoven