Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Diospyros decandra B.V.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op zondag kunnen de openingstijden van Diospyros decandra B.V. afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Diospyros decandra B.V. of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-22072525 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Places Website: Website bekijken

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over Diospyros decandra B.V.

Het verlenen van diensten op het gebied van interim management, consultancy, coaching en begeleiding aan overheden, bedrijven en particuliere personen; het verzorgen van incompany en open training en opleiding, vervullen van (gast)docentschappen, alsmede intervisie en assessment; het verzorgen van vakredacties; het ontwerpen en doen uitvoeren van overheidsbeleid en projecten op het gebied van openbare ruimten, met openbaar groen als uitgangspunt; het begeleiden van overheden en bedrijven bij inschrijving op en uitvoeringen van aanbestedingen op het gebied van openbare ruimten met groen als uitgangspunt; het uitvoeren van boomveiligheidscontroles, onderzoek en taxatie, alsmede exportsortimentsinventarisaties van openbaar en particulier groen; het behandelen en preventie van ziekten in flora en fauna.

Openingstijden Diospyros decandra B.V. G B Kooijstraat 9 in Ossenzijl

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Beeldvormer die het meest in de buurt ligt van de aan de G B Kooijstraat 9 is de Beeldvormer aan de Ten Oeverstraat 94.

Bedrijven in de buurt van Diospyros decandra B.V. G B Kooijstraat 9 in Ossenzijl

Meer organisatieadvies in Ossenzijl

Onze bezoekers over Diospyros decandra B.V. in Ossenzijl