Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


OAMKB Sittard

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op koningsdag kunnen de openingstijden van OAMKB Sittard afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van OAMKB Sittard of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 046-2600201 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Parkeervakken aan de Gasthuisgraaf en Nusterweg

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Over OAMKB Sittard

Wij zijn een innovatief en eigentijds administratie- en advieskantoor, je financieel adviseur online, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt, maar met wie je ook regelmatig persoonlijk zaken bespreekt. We hanteren een vaste maandprijs en automatiseren je boekhouding op maat en verzorgen de gehele salarisverwerking mét HRM innovaties, waardoor de totale administratie minder tijd en geld kost en 24/7 inzichtelijk is. Zo besparen wij, ondernemer en adviseur samen, tijd en kosten, waardoor jij ruimte voor jezelf creëert. Per juni 2013 hebben OAMKB Sittard en Yuki Boekhouden de samenwerking beklonken onder de vlag: Yuki Software Partner Deze samenwerking levert de ondernemer een directe kostenbesparing van geld én tijd! OAMKB Sittard heeft gekozen voor deze nieuwe innovatieve samenwerking met Yuki om een 12-tal redenen, te weten: 01. scannen, mailen, klaar; 02. centrale herkenning; 03. snel inzicht en gemakkelijk; 04. volledig boekhoudpakket; 05. transparant; 06. kwaliteitsverbetering; 07. procesoptimalisatie; 08. uniek digitaal archief; 09. software in eigen huisstijl; 10. overal toegankelijk; 11. slimme accountanting tools; 12. webservices koppelen. OAMKB Sittard kiest voor deze nieuwe werkwijze om de 10 geboden van onze organisatie te kunnen blijven waarborgen in deze roerige tijden. Het geeft de ondernemer transparantie en openheid van zaken over zijn financiële administratie en OAMKB Sittard als business partner kan de ondernemer (nog) beter ontzorgen en begeleiden.

Openingstijden OAMKB Sittard Nusterweg 63-B in Sittard

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van OAMKB Sittard die het meest in de buurt ligt van de aan de Nusterweg 63 is de OAMKB Sittard aan de Nusterweg 63.

Bedrijven in de buurt van OAMKB Sittard Nusterweg 63-B in Sittard

Meer accountant in Sittard

Onze bezoekers over OAMKB Sittard in Sittard