Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Maarten Stevens, tenor

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Maarten Stevens, tenor afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Maarten Stevens, tenor of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-45462185 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Openingstijden niet bekend!

U kunt zelf openingstijden toevoegen:

Kloppen deze openingstijden?

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Maarten Stevens, tenor

Maarten Stevens is een Nederlandse zanger (lyrische tenor) te Beers. Hij studeerde klassieke zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Maria Acda-Maas, Ana Sanchez Donate en Han-Louis Meijer en is daar in de zomer van 2014 afgestudeerd. Tegenwoordig wordt hij gecoacht door Marcel Reijans en Han-Louis Meijer. In juli 2015 maakte hij zijn opera-debuut als Gherardo in de opera Gianni Schicchi van Puccini. Als tenorsolist zong hij diverse cantates van Bach, Messiah van Händel, Die sieben letzen Worte van Haydn, Requiem en Krönungsmesse van Mozart, Petite messe solennelle van Rossini en Oratorio de Noël van Saint-Saëns. Met de pianisten Han-Louis Meijer, Rik Kuppen, Anastasya Kurilko en Tia Iskandar gaf hij recitals met liedrepertoire en opera-aria's.

Openingstijden Maarten Stevens, tenor De Klef 6 in Beers (Noord-Brabant)

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Tom Hermens Music die het meest in de buurt ligt van de aan de De Klef 6 is de Tom Hermens Music aan de Driekoningenstraat 28.

Bedrijven in de buurt van Maarten Stevens, tenor De Klef 6 in Beers (Noord-Brabant)

Meer muzikant in Beers (Noord-Brabant)

Onze bezoekers over Maarten Stevens, tenor in Beers (Noord-Brabant)