Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-10973846 Telefoonnummer: 0485-471115 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren mogelijk.

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij

Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel snackbar, gevestigd in Wanroij. Bij Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel kunt u terecht voor een uitgebreid afhaalassortiment aan friet, snacks, maaltijden en schotels. Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel heeft een vriendelijke service en 'goede kwaliteit' staat hoog in het vaandel. Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel is 7 dagen per week open van 10u tot 22u. Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel verkoopt ook pasta, luxe belegde broodjes, Italiaanse schepijs, 100 % runderhamburgers en heerlijke koffie met gebak. Ook is Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel in het bezit van een bezorgservice. Kijk voor meer informatie op www.raadhuiswanroij.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Cafetaria Lunchroom de Eetwinkel.

Betaalmethoden

Openingstijden Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij Dorpsstraat 10 in Wanroij

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Bens & Co die het meest in de buurt ligt van de aan de Dorpsstraat 10 is de Bens & Co aan de Beekstraat 1.

Bedrijven in de buurt van Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij Dorpsstraat 10 in Wanroij

Meer snackbar in Wanroij

Onze bezoekers over Eetwinkel cafetaria lunchroom Wanroij in Wanroij