Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!



Eye Optix

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op bevrijdingsdag kunnen de openingstijden van Eye Optix afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Eye Optix of neem contact met hen op.
Telefoonnummer: 040-7850742 Telefoonnummer 2: 040-2443144 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Website: eyeoptix.nl

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Eye Optix

Eye Optix is een opticien gevestigd in Eindhoven. Voor een gevestigde en professionele opticien bent u bij Eye Optix aan het juiste adres. U kunt bij Eye Optix terecht voor merkmonturen zoals: Dior, Prada, Ray Ban, Diesel en Boss Orange. Al deze monturen zijn ook te bezichtigen in onze webshop. U kunt natuurlijk ook terecht bij Eye Optix voor contactlenzen en kinderbrillen. In de zomer bent u ook aan het juiste adres met zonnebrillen die tevens op sterkte zijn te bestellen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op de website: www.eyeoptix.nl.

Foto's Eye Optix

Betaalmethoden

Openingstijden Eye Optix Vrijstraat 29 in Eindhoven

Eye Optix is een opticien gevestigd in Eindhoven.

Voor een gevestigde en professionele opticien bent u bij Eye Optix aan het juiste adres. U kunt bij Eye Optix terecht voor merkmonturen zoals: Dior, Prada, Ray Ban, Diesel en Boss Orange. Al deze monturen zijn ook te bezichtigen in onze webshop.

U kunt natuurlijk ook terecht bij Eye Optix voor contactlenzen en kinderbrillen. In de zomer bent u ook aan het juiste adres met zonnebrillen die tevens op sterkte zijn te bestellen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op de website: www.eyeoptix.nl.

Bedrijven in de buurt van Eye Optix Vrijstraat 29 in Eindhoven

Meer opticien in Eindhoven

Onze bezoekers over Eye Optix in Eindhoven