Terug naar zoeken
Opnieuw zoeken
Zoeken sluiten

De grootste en meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden!


Invita-active

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Op hemelvaartsdag kunnen de openingstijden van Invita-active afwijken van de standaard openingstijden die hier worden weergeven. Controleer voor de zekerheid de openingstijden op de website van Invita-active of neem contact met hen op.
Mobiel: 06-22452268 Telefoonnummer: 0524-518819 Hulp nodig met zoeken:1822Places nummerinformatie(€ 0,90 cpm) en doorverbonden gesprek

Kloppen deze openingstijden?

Parkeergelegenheid

Gratis

Eigenaar van dit bedrijf? Gratis beheren

Social media

Over Invita-active

Invita Active is gevestigd in Coevorden. Bij Invita Active is een sportschool. Bij Invita-active kunt u deelnemen aan bewegings- en fitnessprogramma's die voor u persoonlijk kunnen worden aangepast. Invita-active staat bekend om haar ongedwongen sfeer. U kunt bij Invita-active terecht voor groepslessen, cardiofitness, indoor cycling en powerplate. Invita-active heeft ook bewegingsbanken die uw spieren versterken en verstevigen. Invita-active maakt gebruik van Vitametik, deze methode behandelt geestelijke en lichamelijke spanning. Kijk voor meer informatie op www.invita-active.nl of neem via e-mail of telefoon contact op met Invita Active.

Betaalmethoden

Openingstijden Invita-active Modem 2-D in Coevorden

Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van Training-Factory die het meest in de buurt ligt van de aan de Modem 2 is de Training-Factory aan de Monierweg 20.

Bedrijven in de buurt van Invita-active Modem 2-D in Coevorden

Meer sportschool in Coevorden